The Human Link

preventieve aanpak van psychisch welzijn

NIEUWE DATA: cursus stressbeheersing in de werksituatie


Ben je op zoek naar handvatten om in jouw werksituatie beter om te gaan met alle stressoren die op jou afkomen, aarzel dan niet om je voor deze cursus in te schrijven. Je krijgt inzicht in het thema stress en ook aan concrete tools en handvatten zal het niet ontbreken. Deze cursus gaat door op maandagavond 26 februari, 5, 12 en 19 maart (telkens van 19u00 tot 21u00). Voor meer informatie, klik hier.

Project Psycho-educatie


The Human link organiseert in samenwerking met de Stad Antwerpen gratis psycho-educatieve cursussen voor inwoners van de stad. Wil je inzicht verwerven in thema's als "angst", "stress" of "depressie? Heb je als "eenoudergezin" of "nieuwsamengesteld gezin" nood aan handvatten? Surf dan zeker eens naar www.psycho-educatie.be

NIEUWE DATA: behandeling van Burn-out voor psychologen.


Op  19 en 20 maart 2018 gaat er opnieuw een training door om psychologen meer handvatten te geven rond burn-out. Wil je graag wat tools om jouw cliënten hier gepast in te begeleiden, bekijk dan hier het programma en schrijf je in. De eerstvolgende training is echter VOLZET, maar aarzel niet om je op de wachtlijst te zetten...

NIEUWE DATA: opvang en nazorg bij schokkende gebeurtenissen


Ben je geïnteresseerd om in jouw organisatie een beter beleid te kunnen opzetten rond schokkende of traumatische gebeurtenissen? Wil je ook zelf de nodige skills onder de knie krijgen op opvang en nazorg in goede banen te leiden? Schrijf je dan in voor de cursus die doorgaat op 15, 22 en 29 mei 2018. Telkens van 9:30u tot 16:30u. Voor meer informatie, klik hier.

NIEUWE DATA: Preventie en eerste opvang van burn-out in de organisatie


In het voorjaar starten we met een nieuwe opleiding om bedrijven handvatten te geven in de preventie van burn-out. Zowel bedrijfsartsen, HR's en preventieadiviseurs zijn welkom om tijdens deze vorming mee na te denken over het beleid in hun organisatie. Naast de theoretische input, worden ook heel praktische tools aangereikt waarmee je verder aan de slag kan.
Deze opleiding gaat door op maandag 16 april, 23 april en 7 mei 2018, telkens van 9.30u tot 16.30u.
Voor meer informatie, klik hier.