03 218 78 17

Cursus in open aanbod

Burn out in de organisatie

vrijdag 24/3, 31/3 en 21/4/2023 van 9u30 tot 16u30 - Inclusief lunch

Onze prijs: €660 (Excl btw)

  •  Locatie: Grotesteenweg 93, 2600 Berchem

  •  Betalen met KMO portefeuille mogelijk  (opgepast, nieuwe KMO-wetgeving vanaf 2023)

In onze huidige maatschappij is burn-out een veelbesproken onderwerp. Bedrijven en organisaties worden aangespoord om een preventief beleid uit te denken. Het voornaamste doel van deze opleiding is om organisaties tools aan te reiken zodat ze preventief kunnen ingrijpen. We willen ze versterken in de rol die ze kunnen opnemen om bij te dragen tot het welzijn van hun medewerkers en om burn-out zoveel mogelijk te voorkomen.

We willen de sleutelfiguren die in uw organisatie instaan voor het preventief beleid opleiden. We richten ons op de aanspreekpunten die als eerste opvang fungeren als medewerkers geconfronteerd worden met werk gerelateerde problemen. Zoals bijvoorbeeld HR- managers, interne preventieadviseurs, zaakvoerders, people managers, coördinatoren, bedrijfsartsen en vertrouwenspersonen.

In deze opleiding wensen we burn-out in het juiste perspectief te plaatsen: niet onderschatten maar ook niet overschatten. Het is belangrijk om niet alles onder de noemer van burn-out te zetten en goed het onderscheid te leren met andere zaken zoals stress, overspanning, depressie, performantie problemen en relationele problemen.

Veel bedrijven hebben nood aan een degelijk welzijnsbeleid. Ze hebben er baat bij dat hun mensen opgeleid worden om hun rol in het voorkomen van burn-out optimaal te vervullen. We zullen vooral onze expertise doorgeven en voorbeelden geven vanuit onze praktijk.

Schrijf je online in :

ADRES
BEDRIJFSGEGEVENS (indien van toepassing)
FACTURATIE ADRES :

BETALING

Vink aan wat van toepassing is