Traject

Intercollegiale Coaching

Zelfzorg is voor een zelfstandige zorgverlener vaak moeilijk. Als zelfstandige trek je minder snel een grens, én heb je vaak geen collega’s die even luisteren. Daarom ontwikkelden we een intercollegiaal coachingstraject, speciaal voor zelfstandige zorgverstrekkers zoals jij.

Groepstraject voor zelfstandige zorgverleners?

Coaching in groep, met anderen in een gelijkaardige context (zoals een podoloog, vroedvrouw, huisarts …), die jou begrijpen. We brengen zes zorgverstrekkers samen in vier sessies van twee uur over bevlogenheid, afbakenen, mildheid en omgaan met werkdruk. Samen zijn jullie elkaars klankbord, samen zoeken jullie naar meer zelfzorg.

Wat omvat het traject 'Zorgverleners versterken' voor zelfstandige zorgverleners?

  • kleine groep van max. 6 zelfstandige zorgverleners

  • 4 groepssessies met een getrainde begeleider

  • ervaringsgerichte oefeningen

  • persoonlijke opdrachten in een app

  • Prijs: als aanvrager betaal je tussen de 820€ en 1100€ voor het traject. Dit bedrag omvat het uurloon van de trainer, inclusief vervoersonkosten. Als individuele deelnemer betaal je dus een bedrag tussen 136 en 184 euro voor het volledige traject.

Ga aan de slag met 'Zorgverstrekkers Versterken'

>> Interesse als ELZ, lokaal bestuur, kring of beroepsfederatie om dit aan te bieden aan zelfstandige zorgverleners? Vraag een traject aan bij het LOGO uit jouw regio. De Vlaamse Logo's (= lokaal gezondheidsoverleg) werkten immers mee aan de ontwikkeling van de trajecten. Zij helpen je verder om een getrainde begeleider te vinden.

>> Wil je zelf trainer worden voor het begeleiden van zelfstandige zorgverstrekkers in jouw buurt? Inschrijven voor de gratis training kan hier.

>> Interesse als zelfstandige zorgverlener? Want zo'n traject zou je willen volgen! Vraag je Logo waar trajecten starten.