Project

Blended digitale tools

Voor de actie 'Blended digitale tools' ontwikkelt The Human Link een applicatie in samenwerking met m-Path die blended aangeboden wordt tijdens de interventies van Warme bedrijven en Ondersteunen van de formele en informele zorgverstrekker. De verschillende digitale tools ondersteunen de gebruiker om de vertaalslag te maken van het geleerde uit de interventie naar het dagelijks leven. Zo blijft het effect van de interventie niet beperkt tot een eenmalige oefening tijdens de interventie, maar verankeren we het geleerde duurzaam in het dagdagelijks leven.

Niets zo sterk als gezamenlijk aan de slag gaan, daarom faciliteren we via deze applicatie een leeromgeving voor de groep van de interventie. Je staat er als gebruiker niet alleen voor, samen met de groep vlieg je in de tools die jouw mentaal welzijn versterken.

Heb je vragen of blijf je graag op de hoogte van ons project? Stuur gerust een bericht naar kathleen@thehumanlink.be (projectverantwoordelijke) of an@thehumanlink.be (administratieve opvolging)