03 218 78 17

Project

Stad Antwerpen

Psychisch welzijn

in eigen stad

Al een aantal jaar mogen wij als vaste partner van de Stad Antwerpen meehelpen om het (psychisch) welzijn van de Antwerpse burger te verbeteren. We hebben ondertussen al heel wat waardevolle trajecten voor verscheidene doelgroepen mogen opzetten. Hieronder een overzicht:

Verschillende

PROJECTEN

1/

Psycho-educatie

Sinds September 2017 organiseert The Human Link in samenwerking met Stad Antwerpen gratis psycho-educatieve vormingen rond stress, angst en depressie voor de burger in Stad Antwerpen en haar 9 districten.

Lees meer >

2/

Mind-Spring en re-set

Voor vluchtelingen en mensen met een migratieachtergrond biedt The Human Link met steun van Stad Antwerpen twee gratis interventies aan.

Lees meer >

3/

Corona Babbels (gerealiseerd)

In samenwerking met Stad Antwerpen leidt The Human Link medewerkers van kleine organisaties, die werkzaam zijn in de sociale sector, gratis op om groepsgesprekken te voeren over de impact van Corona.

Lees meer >

4/

Versterken sleutelfiguren (gerealiseerd)

In opdracht van Stad Antwerpen biedt The Human Link een train- the – trainer aan om sleutelfiguren binnen het sociale werkveld ( jeugdbeweging, buurtwerking, scholen, CLB, maatschappelijke ondersteuning, trajectondersteuning, sociaal werk, enz…) te versterken.

Lees meer >

5/

Stress en armoede (gerealiseerd)

Voor eerstelijnsorganisatie en kanszoekende Antwerpenaren biedt The Human Link met steun van Stad Antwerpen twee gratis interventies aan.

Lees meer >

6/

Ondersteunen Van De Zorgverleners (gerealiseerd)

De corona crisis heeft een immense impact op onze volledige samenleving, maar nooit eerder was de druk op onze zorgverleners zo groot. De mentale gezondheid van deze mensen wordt fel uitgedaagd.

Lees meer >

7/

Ondersteunen van de Ondernemers

De corona crisis heeft een immense impact op onze volledige samenleving. Ook de druk voor de ondernemers in onze stad is ongezien. De mentale gezondheid van deze mensen komt zeer zwaar onder druk te staan.

Lees meer >